6 D’ABRIL, DIA DE L’ESPORT

L’esport es converteix en el gran protagonista dels centres educatius gràcies a la celebració del Dia de l’Esport que promouen la Fundació Trinidad Alfonso, el Comité Olímpic Espanyol i la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport.

Esta iniciativa consistix en el fet que el màxim nombre de centres educatius realitzen una activitat esportiva al marge de la classe d’Educació Física. Normalment el Dia de l’Esport cada ccentre que hi participa organitza un matí d’activitat esportiva . Donades les especials circumstàncies del moment actual el repte es proposa per a fer a casa. El departamen d’Educació Física ha organitzat l’activitat proposant reptes per nivells per a que l’alumnat puga fer-ho a casa, gravar-se o fotografiar-se i enviar-ho per a que ho puguen enviar a la Fundació Trinidad Alfonso. 

Ací podeu descarregar-vos el repte i el correu del professor a qui enviar-lio els vostres vídeos o fotos.