CYBEROLYMPICS 2019

Alumnes de 1r de Batxillerat i 2n de Sistemes Microinformàtics i Xarxes han participat en les Olimpíades en Ciberseguretat que organitza el INCIBE orientades a centres educatius d’Ensenyament Secundari, Batxillerat i formació Professional a nivell nacional.

CyberOlympics és un campionat per equips on es posen a prova les habilitats tècniques en diferents camps de la seguretat en Internet i les noves tecnologies a través d’una sèrie de reptes d’habilitat en manera war game.

El campionat es desenvolupa en dues fases; una primera online on es classifiquen els 10 millors centres per a batre’s en la gran final de forma presencial que se celebrarà el 29 de novembre en el Palau de Congressos de València.

El nostre alumnes van quedar en el lloc 16. Enhorabona a :

SEGON SMR:

  • AARON MORENO TORNERO
  • ADRIÁN HOYOS SÁNCHEZ
  • BORJA TÁRREGA ALBA
  • GICU-GEORGE IFTIMIE

PRIMER BATXILLER:

  • CÉSAR MELERO
  • DANIEL SAN RUPERTO MERCAT
  • JULIÁN RUIZ VILLENA
  • MUBEEN AHMAD