Muntatge de la Impressora 3D per a fer pràctiques d’impressió amb l’alumnat de 3ESO

Monica Camiña Urgel

El professorat del departament de Tecnologia del nostre institut està muntant i provant la impressora 3D que han adquirit gràcies a la participació en el Projecte europeu Erasmus+ “The Classes on the Moon”, que té com a objectiu compartir i aprendre noves pràctiques i tecnologies educatives per a millorar la formació del nostre alumnat, els xics i xiques del futur. 

En primer lloc, les pràctiques d’impressió 3D estan pensades per a l’alumnat de 3r d’ESO de l’assignatura Tecnologies i digitalització, donat que amb la nova llei educativa s’ha introduït en el temari una unitat didàctica relacionada amb la impressió 3D i altres tècniques de comunicació d’idees i projectes. Però, amb el temps, esperem poder obrir aquests continguts a la resta del nostre alumnat, de manera que tinguen a l’abast coneixements que considerem tan pràctics i útils per al seu futur.  

Sempre amb la Tecnologia i la digitalització! I sempre pensant en la millor educació per al nostre alumnat! Rodem La Sénia! 

Monica Camiña Urgel