Elecció de matèries per a ESO i Batxillerat

Molt important: el termini per a l’elecció de matèries d’ESO i Batxillerat per al pròxim curs finalitza dilluns 27 de juny.

Per tal de millorar la planificació i poder adequar millor l’oferta educativa del centre, l’elecció de matèries per al pròxim curs es realitzarà mitjançant el formulari corresponent, que haureu d’omplir OBLIGATÒRIAMENT fins el pròxim 27 de juny de 2022.

IMPORTANT: Este formulari NO ÉS LA MATRÍCULA, que haureu de formalitzar en el dia i hora assignada al vostre grup.
No obstant això, en el moment de la matrícula no podreu escollir assignatures; només podrà fer-ho l’alumnat de nova incorporació.

MOLT IMPORTANT: Si no contesteu el formulari, la resta de l’alumnat tindrà preferència i se vos assignaran matèries en les quals hi haja places lliures.

En finalitzar, rebreu un missatge de confirmació que haureu de guardar per a qualsevol reclamació futura.

Si heu titulat en 4t ESO, encara que no tingueu clar si estudiareu Batxillerat, hauríeu d’omplir el formulari, ja que no vos compromet a res, però si no l’ompliu i després vos matriculeu, perdreu la prioritat a l’hora d’escollir matèries.

El formulari es pot contestar des de qualsevol ordinador o dispositiu mòbil.

Vos preguem que doneu la màxima difusió a esta informació, per si algú no l’ha llegit. Si teniu grups de WhatsApp d’alumnat o famílies, podeu difondre esta informació.

Ací podeu trobar els enllaços per a accedir als formularis dels diferents cursos:

ESO

Batxillerat