Aneu a la barra d'eines

Lectura pública dels treballs d’investigació de la VII Convocatòria del Programa d’Enriquiment Curricular de l’IES Enric Valor

Dijous dia 11 de febrer, es va dur a terme la lectura pública dels treballs d’investigació de l’alumnat de 2n de batxillerat participant al Projecte d’Enriquiment Curricular de l’IES Enric Valor. PIIE “ La veu de l’ alumnat, el Valor de la paraula”.

El passat dijous dia 11 de febrer, l’IES Enric Valor celebrà la 7a lectura pública dels treballs d’investigació del l’alumnat de 2n de batxillerat seleccionat per participar en el Programa d’Enriquiment curricular. Aquesta actuació d’aprenentatge d’èxit s’emmarca dins del «Projecte d’Innovació Educativa: La Veu de l’alumnat, el Valor de la paraula» recolzada un any més per la Conselleria d’Educació.

Com ja sabeu, aquest «Programa d’enriquiment curricular» té un llarg recorregut i s’ha consolidat com un signe identificatiu del nostre centre. Des del curs 2013, el nostre principal objectiu ha sigut oferir al nostre alumnat un ensenyament públic de qualitat i assegurar la inclusió també d’aquells que destaquen pel seu bon rendiment i altes expectatives acadèmiques.

En aquesta setena convocatòria s’han presentat tres treballs, un d’àmbit lingüístic  anomenat «Proceso de creación de una revista para el IES Enric Valor de Silla: » realitzat per les alumnes Vera Carbonell i Ana Mª Villalba, altre d’àmbit tecnològic sobre «Hábitos tecnológicos en los adolescentes» presentat per l’alumne Ricardo San Lorenzo i altre d’àmbit artístic anomenat «Bauhaus, el futuro 100 años después» realitzat pels alumnes Pavel Daniel i Mario Sanmartín. El nostre alumnat va mostrar al públic assistent a la defensa oral el fruit de la tasca que han dut a terme aquests dos cursos de batxillerat.

Degut a la situació sanitària ocasionada per la COVID-19 i segons les recomanacions per seguretat, aquest curs no vam poder comptar a l’acte amb la presència de les autoritats locals, la regidora d’Educació i Normalització Lingüística, la presidenta de l’AMPA ni els pares i familiars, com veníem fent en altres convocatòries. Malgrat això l’alumnat participant va comptar amb el suport dels seus companys de batxillerat i del professorat assistent i es va gravar un vídeo per que puguen compartir aquest moment tan important per a ells amb totes aquelles persones que malauradament no van poder assistir.