Biblioteca Tutoritzada

Biblioteca tutoritzada

 

Benvolgut voluntariat!

Quina alegria tornar a contactar en vosaltres! Esperem que estigau tots i totes molt bé a pesar de les circunstàncies. Volem compartir amb vosaltres un nou somni per tornar a impulsar la participació de la comunitat. Ja sabeu que aquest curs no anem a desenvolupar els grups interactius com ho veníem fent aquests anys, però hem pensat que podríem dur a terme la biblioteca tutoritzada, que també és una actuació educativa d’èxit en la que pot participar el voluntariat i que ajuda a millorar el rendiment i la convivència.

QUAN COMENÇAR?
Si us animeu a participar podríem impulsar-la a partir del segon trimestre, en gener. Seria alguna vesprada a la setmana de 15,30h o 15,45h fins a 16,30h o 16,45h, una hora aproximadament.

COM HO FAREM?
La faríem de manera on-line a través de la plataforma Webex. Aquesta plataforma és molt senzilla d’utilitzar i així no tenim que estar pendents de la mascareta, la distància de segurtat, les desinfeccions i tot el protocol sanitari. Simplement estem pendents de que nostre alumnat aprenga i de gaudir en l’activitat.

PER APUNTAR-ME:
Si t’il.lusiona la idea, li ho pots dir a la mestra de referència en la que has participat normalment en els grups interactius o a la direcció del centre. Podeu contestar fins al 16 de desembre.

 

bb

 

 

 

LD

 

parejas

 

deberes

 

juegos