Situació COVID-19

Benvolgudes families!

La situació epidemiòloga de la comarca està en ritme ascendent de contagis, el qual es tradueix en augment de positius a les escoles.

Us preguem que continueu aplicant les mesures de prevenció, reduir contactes socials i augmentar la responsabilitat individual.

Recordeu: Poseu-se bé la mascareta, guardeu les distàncies de seguretat, lleveu-se la mascareta el temps imprescindible per esmorzar i canvieu-se la mascareta segons les instruccions de cada tipus de mascareta.

Reunió general amb les famílies / Reunión general con las familias

Estimades famílies,

Seguint les recomanacions sanitàries enguany farem les reunions entre les famílies i els tutors i tutores dels grups de manera telemàtica. Les reunions estan programades segons el següent calendari:

-Dia 15 d’octubre a les 19:00h: Batxillerat i 4t ESO.

-Dia 19 d’octubre a les 19:00h: 3r ESO i 2n ESO.

-Dia 20 d’octubre a les 19:00h: 1r ESO i FPB.

Per realitzar les reunions, en els propers dies rebreu al correu electrònic vinculat a Web Família l’enllaç per accedir a la reunió, les instruccions d’accés i la documentació que es lliuraria en una reunió presencial. Els tutors i tutores dels grups convocaran les reunions i vos faran arribar la documentació. Qualsevol dubte que pugueu tindre, s’ho podeu comunicar.

Esperem, que amb aquest mitjà, puguem mantenir la comunicació amb vosaltres per garantir el millor desenvolupament de l’alumnat del centre. Al cap i a la fi el nostre treball conjunt té el mateix objectiu: que la joventut que s’està formant a l’IES puga arribar a la millor meta possible.

Atentament,

Equip Directiu de l’IES Teulada.


Estimadas familias,

Siguiendo las recomendaciones sanitarias este año haremos las reuniones entre las familias y los tutores y tutoras de los grupos de manera telemática. Las reuniones están programadas según el siguiente calendario:

-Día 15 de octubre a las 19:00h: Bachillerato y 4º ESO.

-Día 19 de octubre a las 19:00h: 3º ESO y 2º ESO.

-Día 20 de octubre a las 19:00h: 1º ESO y FPB.

Para realizar las reuniones, en los próximos días recibiréis al correo electrónico vinculado a Web Familia el enlace para acceder a la reunión, las instrucciones de acceso y la documentación que se entregaría en una reunión presencial. Los tutores y tutoras de los grupos convocarán las reuniones y os harán llegar la documentación. Cualquier duda que podáis tener, se la podéis comunicar.

Esperamos, que con este medio, podamos mantener la comunicación con vosotros para garantizar el mejor desarrollo del alumnado del centro. Al fin y al cabo nuestro trabajo conjunto tiene el mismo objetivo: que la juventud que se está formando en el IES pueda llegar a la mejor meta posible.

Atentamente,

Equipo Directivo del IES Teulada.