CECibV

Ciberseguridad

Curs d'Especialització en Ciberseguretat

Aquest curs d'especialització et capacita per a definir i implementar estratègies de seguretat en els sistemes d'informació realitzant diagnòstics de ciberseguretat, identificant vulnerabilitats i implementant les mesures necessàries per a mitigar-les aplicant la normativa vigent i estàndards del sector.

Amb ell formaràs part dels professionals en seguretat informàtica que garanteixen la protecció de l'actiu més important de les empreses: la informació. Aconsegueix un perfil informàtic versàtil i actualitzat, forma't.

Estructura del curs

01

Warm-up

En aquesta primera secció es presentaran els continguts necessaris bàsics per a abordar amb la suficient garantia la resta de seccions.

02

Seguretat Ofensiva

En aquesta secció emularàs escenaris d'amenaces als quals es pot enfrontar una organització, analitzant la seguretat des del punt de vista de l'atacant.

03

Seguretat Defensiva

La finalitat és protegir l'organització sota qualsevol concepte, des del bastionado de la infraestructura fins al desplegament segur d'aplicacions.

04

Gestió d'incidents

L'organització ha de preparar-se per a identificar i abordar ràpidament atacs per a minimitzar danys, interrupcions i costos.

Torn vespertí presecial combinat amb classes en línia

Formació principalment pràctica

Ponències d'experts en Ciberseguretat

Comunitat virtual per a compartir coneixement

python100

Python

wazuh100

Wazuh

owasp100

OWASP

suricata100

Suricata

meta100

Metasploit

mod100

Open Source Web Application Firewall

osint100

Open Source Intelligence

IOT100

Dispositius IoT