TALLER DE RÀDIO 2n ESO – ENTREVISTA A LA NOSTRA DIRECTORA

Merche Valero al seu despatx

En aquesta primera publicació alguns dels alummes de 2n d’ESO del Taller de Ràdio: Valeria, Nicole, David, Mario i Julián, hem pogut disfrutar d'una estona entrevistant a Mercedes Valero, la nova Directora aquest curs de l'IES Severo Ochoa.

En aquesta entrevista podreu conéixer un poc més a Merche: Com va decidir ser directora? Quines són les seues tasques diàries? Per què va estudiar matemàtiques? A què dedica el seu temps lliure? ...

Així que no us ho podeu perdre! Duració: 13’23”

<<Elvira em van proposar que fora la seua sustituta i, encara que va ser una situació i decisió difícil i que no vaig decidir en un sol dia, finalment vaig dir que sí, Sobretot pensant que podia ser una oportunitat per a millorar el nostre institut. He agafat aquest càrrec amb molta il·lusió i espere fer-ho el millor possible>>.

<<El que més m'agrada de l'IES Severo Ochoa és el professorat que hi ha, és un professorat que s'implica molt, que vol fer molts projectes, que està contínuament formant-se per a innovar i per a millorar; i, per un altra banda, també el que més m'agrada és l'alumnat, vosaltres, perquè la majoria veniu de famílies en les quals vos sentiu molt orgullosos del centre i ho demostreu en classe>>.

Mario, David i Valeria!