VII Encuentro de Embajadores eTwinning

El nostre company Raül Canals ha assistit, com a ambaixador, al VII Encuentro de Embajadores eTwinning que ha tingut lloc a Madrid el 24 de maig. A la reunió han assistit més d’un centenar de docents, de totes les comunitats autònomes.
eTwinning és una plataforma europea per a realització de projectes educatius col·laboratius entre centres de diferents països. Prop de 600000 docents i més de 190000 centres educatius en formen part, i el nostre centre també hi és.
En la trobada s’han tractat temes com les prioritats i les línies d’actuació eTwinning, com avaluar els projectes educatius i la relació entre Erasmus+ i eTwinning. A més, s’han presentat exemples de bones pràctiques, es a dir, exemples de projectes interessants i ben fets. I també s’ha treballat l’avaluació de projectes eTwinning.
Ha servit també per enfortir les relacions entre ambaixadors i per fer propostes com ara la millora d’alguns aspectes de la plataforma informàtica eTwinning.
Cal destacar que eTwinning creix any rere any amb la incorporació de milers de docents. Cal destacar a més la importància del treball per projectes i vos animem a totes i tots a endinsar-vos en aquest món, i com va dir un dels ponents, feu realitat el vostre projecte, “Si lo crees lo creas”.