Aneu a la barra d'eines

II Congrès de software lliure

Els passats 5 i 6 de maig es va celebrar al Palau de Congressos de Castelló el II Congrés Valencià de Software lliure A aquest congrés van assistir gran quantitat de professors i estudiants d’Informàtica de tot el país, entre els quals estaven els professors d’informàtica del nostre centre Manel Faus i Ferran Escrivà.
En aquest segon congrés es va presentar la distribució de Linux que ha preparat la Conselleris d’Educació i que és anomenada Lliurex.
La conselleria ha editat un Live CD amb aquesta distribució, que es pot executar totalment en CD sense haver d’instal·lar res al disc dur, fins que no s’estiga satisfet amb els resultats.
Aquest CD es pot descarregar lliurement des de la pàgina web de lliurex www.lliurex.net o si ho preferiu podeu demanar-ne una còpia a Manel Faus o a Ferran Escrivà.
Amb el CD de lliurex es pot fer totes les coses per les que feu servir l’ordinador fent servir totalment software lliure i no software propietari que és que quasi tot el món té instal·lat als seus ordinadors.